ONZE BESTANDDELEN

Hyaluronzuur

TEGEN DE UITZAKKING VAN DE HUID

Hyaluronzuur geeft de huid soepelheid en hydratatie dankzij zijn natuurlijke capaciteit om water in het weefsel vast te houden. Het actieve bestanddeel Optim Hyal© stimuleert de synthese van dit hyaluronzuur, wat de huid helpt haar vlezige uitzicht terug te winnen en de plooien, uitgehold door de veroudering van de huid, te vullen.

 

Edelweiss

TEGEN VEROUDERING

Majestem© is een cosmetisch actief bestanddeel, verkregen uit de celcultuur van edelweiss. Deze bloem uit de hoge bergen heeft superieure antioxiderende eigenschappen, die de vrije radicalen, veroorzaakt door dagelijkse schadelijke omgevingsinvloeden, helpen bestrijden.

 

Essentiële kerrieplantolie

TEGEN DE VEROUDERINGSSYMPTOMEN

Deze bloem heeft de verbazingwekkende eigenschap dat ze zelfs na het plukken niet verwelkt. De essentiële olie die van de kerrieplant wordt gemaakt, bezit krachtige antistollingseigenschappen, die de bloedcirculatie stimuleren, het huidweefsel verstevigen en de genezing van microtrauma’s aan de huid bevorderen.

 

Kiss Me Quick

ZACHTE, VOLUMINEUZE EN GEHYDRATEERDE LIPPEN

Door de hyalauronzuurvoorraad te vernieuwen, heeft het actieve bestanddeel Volulip© een hydraterend en uitzakkingsremmend effect op het huidweefsel, wat leidt tot meer volume en dichtheid van de onderhuid. Dit herstellende effect wordt nog verhoogd door de combinatie met de essentiële kerrieplantolie.

Cosmetica van hoge kwaliteit

Kwalitatieve producten in Frankrijk geproduceerd, samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. 

Verzending

Levertijd is 4-8 werkdagen

€4,99

Volg je pakket

DPD Bezorgservice met track & tracecode 

Veilig betalen

Betaling via iDEAL, Klarna, Paypal of creditcard

Loading...